Coaching

Wat gaan we doen? 

Tijdens een coach traject werken jij en ik samen om een verandering te bewerkstelligen. Het initiatief ligt bij jou en dat betekent dat niet ik, maar jij bepaalt wat voor jouw prioriteit heeft, wat de volgende stap is en wanneer deze het beste genomen kan worden. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor je ontwikkeling en dat ik je daarbij zoveel mogelijk ondersteun. 

Coachen is resultaatgericht en daarom start ik ieder coaching traject met de vraag waarom je dit traject kiest. Een duidelijke coach vraag geeft richting. Zo kom je tot een zo goed mogelijk resultaat. In het intakegesprek krijgen we jouw coach vraag of doelstelling zeker helder. 

Daarna voeren we gesprekken en doen oefeningen die erop gericht zijn om jou te laten ontdekken wat je echt nodig hebt. Je krijgt de antwoorden op je vragen omdat je jezelf en je verlangens in beeld brengt.  Je ziet nieuwe mogelijkheden om dingen te veranderen. 

Hierdoor ga je weer beter functioneren. Omdat je naar jezelf gaat luisteren krijg je inzicht in je beperkende gedachten, overtuigingen, patronen en gedrag. Je gaat jezelf op de 1e plaats zetten zodat je weer de keuzes maakt die jij graag wilt.

Thema’s die ik als coach veel tegenkom zijn: Perfectionisme / grenzen stellen / werk/privé balans / negatief zelfbeeld / faalangst / veel piekeren en in het hoofd zitten. 

“If you can’t beat the fear, do it scared”